Våga investera mera - 5 snabba trix för att bli risktagare och investerare!

Undersökningar visar att kvinnor är mindre riskbenägna än män och investerar mindre i aktier på börsen men framförallt i onoterade bolag. När de väl investerar visar forskning att kvinnor är bättre på att investera sina pengar än män, de får högre avkastning. Kvinnor är däremot bättre på att spara sina pengar på banken än män, dock till låg ränta. Kvinnor behöver med andra ord bli bättre på att ta större risk för att få en högre avkastning, vilket på sikt skulle innebära en ekonomiskt jämställd framtid. 

 

Den 4 december får vi under VA Kvinna Seminarium i samarbete med Saab lyssna till Monica Hedberg, grundare och vd på Asynjor Invest, Hon har en lång erfarenhet som investerare, risktagerska, affärsängel och ägare till flera bolag. Hon startade sin resa som sjuksköterska och sitter i dag i olika styrelser och är delägare i 19 olika bolag. Vad fick henne att lyckas? Hur tog hon sina första steg för att bli investerare? Vilka trix och råd kan hon dela med sig? 

 

Under seminariet får du en snabbkurs i hur du, med små medel, blir en investerare. Du får verktyg och konkreta metoder för hur du får dina pengar att växa och påbörja din egen resa som investerare, styrelseproffs eller ägare. Allt handlar om att våga och att inte vara rädd för att ta riskfyllda beslut. 

 

I samarbete med Saab

 

Datum: 4 december
Tid: Kl 08.00-09.30 (programmet startar kl 08.30)
Plats: Saab, Olof Palmes Gata 17, Stockholm (OBS: du behöver legitimation för att komma in i lokalerna)

Pris: Kostnadsfritt

 

Varmt välkommen!

Image

Monica Hedberg, 
​grundare Monica Hedberg Invest

Monica är entreprenören, investeraren och styrelseproffset sedan många år tillbaka. Med bakgrund inom sjukvård- och behandling är Monica väl förtrogen med såväl privata som offentlig verksamhet.

I samarbete med:

Kontakta oss

Image

Felicia Fazzi
Projektledare

felicia.fazzi@bonniernews.se

SAABs lokaler
Olof Palmes Gata 17, Stockholm 11122, Sweden