Från ägarlett till ägarstyrt

Du har startat ditt företag och det går riktigt bra. Verksamheten blomstrar och omsättningen ökar varje år. Det börjar kanske bli dags att ta nästa stora utvecklingskliv – men hur ska det gå till? Behövs en extern vd? Hur ska styrelsearbetet fungera? Hur går det med visionen om du inte själv leder det dagliga arbetet? Hur håller ni kursen i en ny värld där klimatkris och digitaliseringstryck sätter företagen under press?

 

Välkommen till VA Kvinna entreprenörsträffar i samarbete med Grant Thornton i Göteborg, Malmö och Stockholm. Under dessa tre seminarieträffar lyssnar vi till representanter från olika företag som gått från att varit ägarledda till att bli ägarstyrda samtala med Grant Thorntons expert Helena von der Esch under ledning av Veckans Affärers chefredaktör Åsa Uhlin.

 

Kvällsseminarierna är kostnadsfria och vänder sig till dig som har en ledande befattning i ett ägarlett bolag – oavsett om du är man eller kvinna. Säkra din plats redan i dag genom att anmäla dig till valfri ort nedan.

 

Varmt välkommen!

 

Veckans Affärer & Grant Thornton

Talare

Åsa Uhlin

Åsa Uhlin

Chefsredaktör, Veckans Affärer
Helena von der Esch

Helena von der Esch

affärsrådgivare, Grant Thornton
Charlotte Rutgerson

Charlotte Rutgerson

vd, Rutgerson Marin
Charlotte Ljung

Charlotte Ljung

vd, Hotel DUXIANA
Viktoria Simmingsköld

Viktoria Simmingsköld

grundare, Prodiem
Anna Abrahamsson

Anna Abrahamsson

vd, Prodiem

Säkra din plats

Image

Varmt välkommen till Grant Thorntons lokaler i Göteborg där vi får lyssna till Charlotte Rutgerson, vd på Rutgerson Marin AB. Under temat ”Ägarlett till ägarstyrt” kommer hon att berätta om hur företaget utvecklats till en världsledande hårdvarutillverkare specialiserad på yachtutrustning med återförsäljare i mer än 40 länder. 


Kaffe och registrering: 17.00 - 17.30

Programstart: 17.30

Mingel: 18.30 - 20.00


Adress: Östra Hamngatan 26, Göteborg


ANMÄLAN HAR STÄNGT


Image

Varmt välkommen till Grant Thorntons lokaler i Malmö där vi får lyssna till Charlotte Ljung, som idag är vd för Hotel DUXIANA, hotell divisionen inom DUX, samt sitter som ägare tillsammans med sina bröder. Samtalet leds av Grant Thorntons expert Helena von der Esch och Veckans Affärers chefredaktör Åsa Uhlin.


Kaffe och registrering: 17.00 - 17.30

Programstart: 17.30

Mingel: 18.30 - 20.00


Adress: Neptunigatan 42, Malmö​

ANMÄLAN HAR STÄNGT


Image

Varmt välkommen till Grant Thorntons lokaler i Stockholm där vi får till Viktoria Simmingsköld, grundare, och Anna Abrahamsson, vd, som driver rekryterings- och konsultföretaget Prodiem samtala med Grant Thorntons expert Helena von der Esch under ledning av Veckans Affärers chefredaktör Åsa Uhlin.


Kaffe och registrering: 17.00 - 17.30

Programstart: 17.30

Mingel: 18.30 - 20.00


Adress: Sveavägen 20, Stockholm​


GÅ TILL ANMÄLAN

Höstens VAKE träffar
Sep 18, 2019 17:00 - 20:00 CEST Sale Ended
Oct 03, 2019 17:00 - 20:00 CEST Sale Ended
Nov 04, 2019 17:00 - 20:00 CET Sale Ended

Samarbetspartner

Kontakta oss

Image

Felicia Fazzi
Projektledare

felicia.fazzi@bonniernews.se